Η εταιρεία μας κατασκευάζει χρηματοκιβώτια, θησαυροφυλάκια, πυρασφαλή ερμάρια και θυρίδες υψηλής ασφαλείας, με πολυετή τεχνική κατασκευαστική εμπειρία, μεγαλύτερη από 40 χρόνια, και ουσιαστική προσφορά στον κλάδο της ασφάλειας.
Σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στις πωλήσεις του ιδιωτικού τομέα της Ελληνικής οικονομίας με παράλληλη παρουσία στους οργανισμούς του Δημοσίου. Προμηθεύουμε τράπεζες, οργανισμούς κοινής ωφέλειας, ΔΕΚΟ, μεγάλες αλυσίδες SUPER MARKETS, καταστήματα, μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις και ιδιώτες.
Η φροντίδα για επιμελημένη κατασκευή των προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και το άψογο service, εξασφάλισε ήδη την παρουσία μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι μόνο.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στο ΑΙΓΑΛΕΩ με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό.

Ανταποκρινόμενοι στην ζήτηση της αγοράς για λύσεις ασφαλείας υψηλών τεχνικών προδιαγραφών κατασκευάζουμε:

  • Πυρασφαλή Χρηματοκιβώτια
  • Χρηματοκιβώτια για γραφεία, οικίες και ξενοδοχεία σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τύπο κλειδώματος.
  • Ερμάρια Μονόφυλλα ή δίφυλλα Πυρασφαλείας με πολύ μεγάλη χωρητικότητα.
  • Κλασέρ Πυρασφαλείας 2-3-4-Συρταριών, με δυνατότητα φύλαξης DATA αρχείων.
  • Οπλοθήκες Ασφαλείας

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λειτουργεί γραφείο και έκθεση (ΜΑΡINOY ΑΝΤΥΠΑ 34, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ123 51) όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Με εκτίμηση 

Μιχάλης Μποφίλιος